Beschikbare type filterelementen voor het British Berkefeld zwaartekracht waterfiltersysteem

Voor de British Berkefeld waterfiltersystemen die werken op zwaartekracht (gravity) zijn drie type waterfilters beschikbaar (door de fabrikant Candles genoemd).

Sterasyl filterelement

Dit is de basisfilter, het is gebaseerd op het oorspronkelijke keramische filtertechniek. Dit filter mist het actieve koolstof filtergedeelte van de SuperSterasyl filter waardoor nare geurtje en smaken en chloor niet gefilterd worden. Dit filter wordt gegarandeerd voor 10.000 liter gefilterd water. Dit filterelement wordt maar zelden aangeboden en is dus moeilijk verkrijgbaar.

SuperSterasyl filterelement

Dit filter is gemaakt van keramische materiaal waar zilver* in verwerkt is en heeft aan de binnenzijde een actief koolstof filter. De filter wordt gegarandeerd voor 2000 liter gefilterd water.

ATC SuperSterasyl filterelement

Dit type filter is gelijk aan de SuperSterasyl maar heeft daarnaast nog een extra filter die zware metalen en lood filtert. Dit filter wordt gegarandeerd voor 1500 liter gefilterd water.

* het zilver, wat in hele kleine hoeveelheden in het keramisch materiaal verwerkt is, zorgt dat bacteriegroei tegengegaan wordt.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­ >british berkefeld waterfilter >filters voor british berkefeld waterfilter

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is, alleen je te informeren.

ik heb het gelezen