Beschikbare type filterelementen voor het British Berkefeld zwaartekracht waterfiltersysteem

Voor de British Berkefeld waterfiltersystemen die werken op zwaartekracht (gravity) zijn drie type waterfilters beschikbaar (door de fabrikant Candles genoemd).

Sterasyl filterelement

Dit is de basisfilter, het is gebaseerd op het oorspronkelijke keramische filtertechniek. Dit filter mist het actieve koolstof filtergedeelte van de SuperSterasyl filter waardoor nare geurtje en smaken en chloor niet gefilterd worden. Dit filter wordt gegarandeerd voor 10.000 liter gefilterd water. Dit filterelement wordt maar zelden aangeboden en is dus moeilijk verkrijgbaar.

SuperSterasyl filterelement

Dit filter is gemaakt van keramische materiaal waar zilver* in verwerkt is en heeft aan de binnenzijde een actief koolstof filter. De filter wordt gegarandeerd voor 2000 liter gefilterd water.

ATC SuperSterasyl filterelement

Dit type filter is gelijk aan de SuperSterasyl maar heeft daarnaast nog een extra filter die zware metalen en lood filtert. Dit filter wordt gegarandeerd voor 1500 liter gefilterd water.

* het zilver, wat in hele kleine hoeveelheden in het keramisch materiaal verwerkt is, zorgt dat bacteriegroei tegengegaan wordt.


Foutje of aanvulling? Gebruik het reactieformulier.

home­ >british berkefeld waterfilter >filters voor british berkefeld waterfilter

contact   voorwaarden   disclaimer   privacybeleid   over ons  
wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie